Costes Fashion

De eerste Costes men & women boutique!

By 27 February 2017 Costes HQ

HOORAY! Afgelopen vrijdag 24 februari was een speciale dag: de allereerste Costes men & women boutique ging open! Het pittoreske Deventer had de primeur om als eerste de gloednieuwe Costes men collectie te verkopen. 

Om 10:00 opende de deuren van het prachtige pand aan de Brink 100. De Costes men afdeling heeft een industriële uitstraling, de dames afdeling is licht en stijlvol zoals de vertrouwde Costes boutiques. Binnenkort zullen er meer Costes men winkels openen. Op 4 maart opent de eerste separate Costes men boutique in Den Bosch. Daarna zullen ook snel winkels volgen in onder andere Breda, Alkmaar, Arnhem en Eindhoven. Wil je niks missen, volg dan het Instagram account @costesmen.

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van Costes Deventer!

CostesDeventer-3424

CostesDeventer-3278

CostesDeventer-3330

CostesDeventer-3337

CostesDeventer-3455

CostesDeventer-3467

CostesDeventer-3426 copy

You Might Also Like

[fbcomments]