Costes Fashion

Recap January: welcome the new!

By 2 February 2017 Costes HQ

Whoosh, de eerste weken van het jaar zijn voorbij gevlogen. Het is alweer februari. Het was de afgelopen maand even rustig op de Costes blog, maar team Costes heeft bepaald niet stil gezeten en sjeesden wij van het ene event naar het volgende. Waar we zo druk mee waren? Tijd voor een recap! 

Collectiepresentatie SS17
Dinsdag 24 januari presenteerden wij de gloednieuwe SS17 collectie aan de modepers, bloggers en stylisten. We toverden het pand van Iconic Studios een de Prinsengracht om tot een typische Costes presentatie. Aan de hand van vijf thema’s pronkten de key-items van het nieuwe seizoen in de ruimte.

Work Perfect combineert krachtig rood met een goede dosis zwart en vormt daarmee de basis voor de nieuwe 24/7 officelook. De klassieke ready-to-work look krijgt een twist door fleurige bloemen en ruffles toe te voegen. De pantalon met rode tape is een echte eycatcher in deze collectie.

Morning After geeft je de ideale weekend look: casual, maar wel helemaal on-trend. Zo kan je op een lazy sunday ook stylish de deur uit voor een coffee shot of dinner date. Mix denim met sweatstof en fijne sterren- of streepprintjes. Minimal effort, maximum style.

City Trip is voor de travel lovers, op zoek naar nieuwe plekken en smaken. Glittersneakers en tropische (animal)prints maken jouw stijlvolle look in frisse lentetinten comfortabel en fun.

Het festival seizoen is in zicht en dus brengt de Costes collectie je Festival Fever! Dit thema barst van de rockstar-tees, cool suède, crochet en trendy chokers.

Met Garden Party brengen we echte summer-vibes in de collectie. We brengen pastel roze en zoete bloemen met zilveren accenten samen tot de perfecte balans in modern romance. Van velvet tot kant, deze zomer accentueer jij je summer glow in een zacht esemble.

Hebberig geworden? De eerste new arrivals zijn al binnen en shop je hier!

IMG_1867

 

Festival Fever!

IMG_2252

Animal prints bij City Trip.

IMG_2259

 

Velvet it is met Garden Party.

IMG_1869

 

City Trip op links en Morning After op rechts.

IMG_1855

 

Zwart en rood: Work Perfect.

IMG_2165

IMG_2074 copy


IMG_1831

 

De goodie-wall!

IMG_1911 copy

 

Een warm welkom met koffie van de Tuk Tuk Fabriek.

IMG_1936

Heerlijke hapjes van Sophie Eats!

Nieuwe boutique Zaandam

Met de collectiepresentatie nog vers in het geheugen was het twee dagen later tijd om de nieuwe Costes boutique in Zaandam te openen. Yay! Reden voor een feestje met confetti ballonnen, giftcards, cupcakes en cakepops (die laatste twee via Cupcake Boutique Amsterdam). Er stond al vroeg een rij voor de deur, want voor de eerste bezoekers lagen er giftcards klaar. Om 10:00 popten we de champagne en gingen de deuren van Costes Zaandam open.

_MBO2299

 

Costes Zaandam.

_MBO1988

_MBO2152

_MBO2286

 

Ready, set, go!

_MBO2335

 

Happy customers!

_MBO2208

Hmmm, cupcakes van de Cupcake Boutique.

 

 

Costes men

Last but not least, naast alle events en shoots omtrent de nieuwe collectie staat er nog iets nieuws te gebeuren. Costes men is op komst! Hoe, wat, waar en wanneer vertellen we jullie soon! Stay tuned!

You Might Also Like

[fbcomments]