Costes Fashion

New stores on their way!

By 14 March 2017 Costes HQ

Je leest het goed. Na Zaandam, Deventer en Den Bosch staan er deze week weer twee openingen op de planning. Donderdag 16 maart opent Costes Breda een nieuw gedeelte met Costes men. Twee dagen later opent de nieuwe Costes boutique in hartje Amsterdam. Tijd voor een feestje!

16 maart Costes Breda
Donderdag om 10:00 poppen we de champagne in Breda. Daar opent de vertrouwde Costes boutique een nieuw gedeelte mét Costes men collectie. De boutique wordt dus dubbel zo groot en vanaf dan kun je er zowel voor de women als men collectie terecht. Om dit te vieren delen we op de openingsdag giftvouchers uit t.w.v. €10 en kun je tijdens het shoppen genieten van een lekker hapje en glaasje bubbels. Je vindt de Costes boutique op het vertrouwde adres aan de Ginnekenstraat 83-85.

18 maart Costes Amsterdam
Costes Amsterdam returns! De trouwe Costes fans moesten in hartje Amsterdam even geduld hebben, maar aanstaande zaterdag gaat dan toch echt ons gloednieuwe pand in de Kalverpassage open. We belonen het lange wachten met een feestje, dus bereid je voor op heerlijke hapjes van Sophie Eats en prosecco for breakfast. Voor de echte early birds zijn er giftcards t.w.v. €100, €50, €20 en €10, die we verloten onder de eerste 100 bezoekers. De rest van de dag delen we giftvouchers van €10 uit rondom de boutique. Bij je aankoop ontvang je een Costes goodie en speciale canvas tas (op=op). Ben je van plan om vroeg naar Amsterdam te komen? Dan kun je het beste de ingang van de Kalverpassage vanuit de Heiligeweg pakken. Je vindt de Costes boutique dan direct aan je rechterhand. Om 10:00 gaan we open!

Hope to see you there, let’s celebrate!

You Might Also Like

[fbcomments]