Costes Fashion

Take a plunge – part 1

By 27 March 2017 Fashion
Crochet Triangle

De eerste zonnestralen breken door het wolkendek heen, de klok is een uur vooruit gezet en de temperatuur stijgt langzaam maar zeker. De lente is officieel begonnen, maar stiekem kijken wij liever uit naar het zomerseizoen!

Dat zomerseizoen trappen we in stijl af met onze nieuwe bikini’s. Onze designers hebben een frisse collectie ontworpen waarin jij zeker jouw juiste match zult vinden. Kleurrijke dessins, solide combinaties en speciale materialen & texturen. Eén ding is zeker: comfort en trend gingen nog nooit zo goed samen.

Daarnaast heb je keuze uit een breed arsenaal aan swimwear. Hierbij kun je gaan voor licht padded cups die je gemakkelijk kunt verwijderen maar zijn er ook voorgevormde cups met een stevige beugel. Van triangelvormige bikinitops tot bandeau’s met straps. Alles om jouw swimpool of beach look compleet te maken!

Vandaag laten we je deel 1 zien van onze nieuwe collectie. Deze lichting is exotic inspired en geeft jou direct dat zomerse gevoel waar we nu enorm aan toe zijn. Let’s have a peek!

Triangle SuedineThe green combination: Suedine Triangle & Suedine Tie Bottom.Triangle AztecNautical crochet: Triangle Aztec & Bottom Aztec.Twist Bandeau GoldGoing for gold: Twist Bandeau Gold & Bottom Gold.

 

Je shopt onze speciale beachwear collectie via deze link. Binnenkort volgt de nieuwe lichting, so stay tuned!

You Might Also Like

[fbcomments]