Costes Fashion

Easter elegance

By 13 April 2017 Fashion
Costes Ruffle Blouse cover

Dit weekend staat weer in het teken van Pasen. Dat betekent een gezellig samenzijn met vrienden en familie, goed eten en een feestelijk gedekte tafel. Maar hoe kom jij op je paasbest voor de dag?

Dat moet geen al te lastige opgave zijn met de collectie van onze designers. Vanuit de Costes HQ maken wij een speciale selectie waarmee je een indrukwekkende look neerzet. Ideaal voor een brunch op zondag, een etentje bij de schoonfamilie of een drankje met de vriendinnengroep.

Geen stress zo op het laatste moment. Laat jezelf inspireren en geniet van een prachtig Paasweekend!

Eyelet Embro Blouse

De Eyelet Embro Blouse geeft een twist aan jouw witte blouse. Hierdoor heeft jouw outfit een Bohemian accent wat overloopt in een solide onderkant. Combineer de blouse met een zachtroze denim voor een soft feel en contrasterende heels om de look compleet te maken.

 

Ruffle Blouse

Red florals for spring are groundbreaking. Zeker wanneer deze trend wordt gecombineerd met ruches, waardoor jouw silhouet een verrassende vorm krijgt. Door de Ruffle Blouse te combineren met een track pantalon krijg je een sporty chic look, ideaal voor jouw Paasbrunch.

 

Bow Blouse

Met de Bow Blouse geef je een klassiek detail aan jouw outfit. De koorden bij de hals kun je naar wens strikken voor Easter inspired elegance. Toe aan een nonchalante draai? Combineer de blouse dan met blue jeans en high heels and you’re ready to go!

 

Ruffle Top

Satijn geeft jouw look een chic accent en door de ruches speel je direct on-trend. Pasteltinten passen perfect bij Pasen en geven een zacht detail aan jouw outfit. Combineer de Ruffle Top met een all-over print rok voor een stand-out geheel.

Benieuwd of jouw favoriete Costes boutique open is tijdens Pasen? Dat kun je hier zien! Happy Easter!

You Might Also Like

[fbcomments]