Costes Fashion

Royal accessories

By 25 April 2017 Fashion
Royal accessories

Koningsdag staat voor de deur, de dag waarop we met zijn allen de verjaardag van onze koning vieren. Een outfit met oranje tinten samenstellen is vaak al een lastige opgave. Maar wat moet je nu precies stylen aan accessoires?

Je outfit is natuurlijk pas compleet met de juiste sieraden en andere benodigdheden. Hoe meer accessoires je bij een outfit combineert, hoe drukker het geheel wordt. Daarom is de basisregel vrij simpel: less is more. Tenzij je voor een over-de-top look wil gaan. We vieren immers maar eens per jaar de verjaardag van koning Willy!

In deze blogpost vind je verschillende combinaties aan royal accessories, geheel in het thema van Koningsdag. Iedere set is met zorg geselecteerd. Zo til je jouw outfit naar nieuwe, koninklijke hoogtes. Op deze manier pas je niet alleen perfect bij de setting van de dag, maar heb je ook nog eens een über stijlvol geheel. Let us inspire you!

A touch of gold

Royal accessories

Goud is een kleur die perfect samengaat met oranje; het zijn allebei warme tinten. Dit accent voeg je toe door de Necklace Star & Moon. Daarnaast is goud ook nog eens een koninklijke kleur, een waarmee jouw outfit het juiste randje krijgt voor de aankomende Koningsdag. De Bracelet Tube voegt een subtiel detail toe en de Twotone Sunglasses maken jouw look compleet voor wanneer de zon zich laat zien!

 

Aristocratic green

Royal accessories

Voor een spannend contrast combineer je jouw oranje outfit met een army groene kleur. In plaats van een ketting kun je gaan voor de Bandana Print Satin om je hals. De Belt Leather Snake brengt dezelfde kleur terug in jouw look waardoor je een consistent geheel creëert. Om dan als finishing touch wat sparkle toe te voegen, kies je voor de Earrings Star & Moon en jouw feestelijke ensemble is helemaal ready to go!

 

Silver salute

Royal accessories

Voel je je meer thuis in de zilvertinten? Dan zijn de bovenstaande accessoires jouw juiste match! Zo geeft de Necklace Marble een onverwacht dessin mee aan je outfit, plus marmer is overal terug te vinden in grootse paleizen. Minimalistische oorbellen à la Earrings Tube gaan geheel synchroon met de ketting en de Bag Leather Snake is niet alleen praktisch, maar ook nog eens classy bij het totaal.

Benieuwd of jouw favorite Costes boutique open is tijdens Koningsdag? Je checkt het hier > 
Have yourself a very royal Kingsday!

You Might Also Like

[fbcomments]