Costes Fashion

Show some leg!

By 5 April 2017 Fashion
Plisse Stripe Skirt

Rokken passen bij iedere gelegenheid. Bij iedere gelegenheid? Ja, dat lees je goed! We begrijpen natuurlijk dat het weer een belangrijke factor is. Gelukkig is het voorjaar van start gegaan, het mooie weer komt er aan. Time to show some leg!

Barbecues, verjaardagen, tuinfeesten, festivals of een kleine get-together: ieder moment vraagt om een andere rok. Wellicht zie je door onze uitgebreide collectie de verscheidene stijlen niet meer. Geen nood! Wij op de Costes HQ willen je graag een handje helpen. Zo bieden wij jou de inspiratie om per gelegenheid het perfecte item te selecteren.

Plus, iedere rok is anders! Er zijn nauwsluitende rokken die jouw figuur op de juiste manier accentueren. Rokjes met een A-lijn model voor een vloeiend geheel. Denim skirts voor een stoere feel. De variaties zijn eindeloos: see for yourself!

Date night out

Flare Lace SkirtDe Flare Lace Skirt heeft een kanten bovenwerk voor een flirty detail. Door het A-lijn model loopt de rok uit en krijgt jouw outfit een flowy accent. Ideaal om je date mee te verrassen, want een eerste indruk maak je iedere outfit weer opnieuw!

 

Sunny spring moments

Satin All-over SkirtWerken aan je teint in een animal print. Zonnige dagen waren nog nooit zo leuk! En fashionable, met de All-over Satin Skirt van Costes. Een luchtige rok waarmee je de dag gemakkelijk doorkomt.

 

Get-together with the girls

Suedine SkirtEen afspraakje met de meiden vraagt om een rok die moeiteloos bij ieder moment blend. De Suedine Skirt heeft lichte plooien en een matte finish, waardoor je van een lunch tot aan een drankje het middelpunt van de groep zult zijn!

 

Everyday basic

Zipper SkirtJouw outfit begint met een sterke basis en daarvoor is de Zipper Skirt in het leven geroepen. Deze rok is extra stretchy en geeft het juiste accent aan jouw figuur door een bodycon model.

 

Sophisticated dinnertime

Plisse Stripe SkirtTijdens een etentje wil je goed voor de dag komen, ongeacht welk restaurant je bezoekt. Daarom speel je met de Plisse Stripe Skirt niet alleen op safe, maar gelijk ook on-trend! De rok heeft een gestreept patroon, geplooide details en is uiterst geschikt voor een perfecte co-ord look.

 

Voor meer rokken kun je terecht op deze pagina. Don’t forget to show some leg!

You Might Also Like

[fbcomments]