Costes Fashion

Dress up – part 2

By 12 May 2017 Fashion

These dresses are made for celebrating! Of je nu naar een formele aangelegenheid gaat, er een bruiloft gepland staat of je een girls night out hebt: met deze jurken slaag je zeker.

In deze blogpost vind je het vervolg van onze jurken die zijn gemaakt voor speciale momenten. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en kies jouw perfecte match. Zo wordt jouw outfit fashionably fit for the occasion!

 

Mesh Stripe Dress

Voor een verrassende twist neem je de Mesh Stripe Dress. Deze jurk heeft een dubbele V-hals en een geplooide rok van mesh. Hierdoor heb je een geaccentueerd silhouet met een iconic zwarte kleur. Ready to party!

 

Ruffle Sleeve Dress

Ben je op zoek naar een jurk met een losse fit? Zoek niet verder! De Ruffle Sleeve Dress heeft een wijde pasvorm en mouwen met een volant. Zo krijgt jouw feestelijke look een feminine detail en kun je comfortabel de dag door.

Lace Flare Dress

Pasteltinten zijn helemaal hot dit jaar! Combineer deze trend met kant en je hebt een onvergetelijke key piece te pakken. De Lace Flare Dress heeft een geplooide rok en geeft jouw look een extra flirty accent.

 

Wrap Dress

Een subtiele glamour look maak je compleet met de Wrap Dress. Deze jurk is erg luchtig en de striksluiting kun je naar wens stylen. Door de nude tinten past deze jurk naadloos bij iedere gelegenheid. A timeless investment!


Benieuwd naar de rest van onze bijzondere collectie jurken? Shop all dresses >

You Might Also Like

[fbcomments]