Costes Fashion

Dresses made for celebrating!

By 1 May 2017 Fashion
Dresses made for celebrating!

De uitnodiging is ontvangen en jouw RSVP is verstuurd. Yes! Reken maar dat je aanwezig bent bij de gezellige receptie, de prachtige bruiloft en het grootse feest. Taak één heb je in ieder geval volbracht, nu de rest nog…

Wat moet je nu precies aantrekken naar een wedding party of een wat meer formeel feestje? Dat geeft meestal genoeg stof tot nadenken. Ga je voor kant, kies je voor een midi dress of past een bodycon model beter bij de gelegenheid?

Wij helpen je graag een handje met jouw festive outfit. Onze jurken zijn gemaakt voor speciale gelegenheden; dresses om een prachtig moment mee te vieren! Laat je inspireren door de verschillende fits, materialen en cuts. Zo vind jij de perfecte match voor die bijzondere dag.

 

Fit flare dress

Kobaltblauw past perfect bij een formal occasion. De royale kleur van deze jurk geeft een sereen accent, maar wel een waarmee je opgaat in het publiek. Daarnaast accentueert de Fit Flare Dress je figuur op de juiste manier zodat je vol zelfvertrouwen de dag door kan!

 

Lace bodycon dress

Met de Lace Bodycon Dress heb je direct een stijlvolle eyecatcher te pakken. Deze jurk heeft een romantisch, kanten bovenwerk en een figure-hugging silhouet. Combineer de jurk met accessoires in groentinten en jouw feestelijke outfit is helemaal compleet.

 

Open back dress

Een opvallend detail mag altijd, en daarmee is de Open Back Dress geen uitzondering. Deze jurk heeft een geaccentueerd silhouet door het bodycon model. De zwarte kleur geeft direct een chique charme met zich mee waardoor deze jurk naadloos bij iedere gelegenheid past.

 

Wrap dress

Veel feestelijke momenten vinden plaats in het lente- of zomerseizoen. De kans is groot dat het weer prachtig is en daarbij heb je een luchtige jurk nodig. De Wrap Dress is de perfecte keuze! Deze jurk voelt licht aan en heeft een overslag, ideaal voor jouw glamorous party look.


Benieuwd naar de rest van onze bijzondere collectie jurken? Shop all dresses >

You Might Also Like

[fbcomments]