Costes Fashion

Here comes the sun

By 22 May 2017 Fashion

De zomer staat voor de deur! De afgelopen dagen hebben we al een klein voorproefje gekregen van het prachtige weer. Weg met de dikke sjaals en warme jassen, zeg maar hallo tegen flowy stoffen op zonnige dagen.

Met hogere temperaturen verandert er een hoop in jouw garderobe. Nu kun je ruimte maken voor gehaakte details, all-over prints, luchtige broeken en romantische jurkjes. Voor al die key pieces ben je bij Costes aan het juiste adres!

In deze post vind je een selectie van alle zomerse items waarmee jij stijlvol en comfortabel voor de dag komt. Het is belangrijk om te kiezen voor aangename stoffen wanneer het kwik stijgt. Dat houdt overigens niet in dat je moet stoppen met layeren, want zelfs dat is mogelijk in de zomer. Get inspired and get ready for the sun!

Shell Top

Take the beach with you, wherever you are! De Shell Top heeft een fijne pasvorm en een verrassende achterkant. De laag uitgesneden rug is versierd met kunstschelpen. Een ultieme hit voor de zomer, zeker in combinatie met de Wedge Sandal.

Cold Shoulder Tunic

Luchtig, flowy en kwasten als finishing touch: dat zijn enkele steekwoorden voor de prachtige Cold Shoulder Tunic. De tuniek heeft opengewerkte schouders en is prima te combineren met jouw favoriete pantalons (voor wanneer het weer even tegen zit!)

Embroidery Dress

Zeg je zomer, dan zeg je Embroidery Dress! Deze jurk past perfect bij warme, zonnige dagen dankzij het vloeiende geheel. Mocht het even wat kouder zijn, maak je de look compleet door een embroidered spijkerjasje te dragen.

Embroidery Pants

Witte pantalons zijn bij uitstek gemaakt voor hot weather. De Embroidery Pants voelt luchtig aan en is afgewerkt met gehaakte details waardoor deze broek direct een Bohemian vibe meegeeft. Your perfect match for the summer!


Shop Sun Bliss >

You Might Also Like

[fbcomments]