Costes Fashion

Bandana kind of way

By 1 June 2017 Fashion

Bandana scarves zijn hét accessoire voor dit seizoen! Een veelzijdige key piece waarmee je allerlei kanten op kunt om jouw look te finishen. Maar, hoe moet je uiteindelijk jouw outfit compleet maken?

Er zijn zoveel verschillende manieren om de bandana scarf te stylen, dat je wellicht door alle knopen de bandana’s niet meer ziet. Where to begin?!

Daarom zetten we in deze blogpost alle stijlopties op een rijtje. Zo zie jij in één overzicht hoe je de scarves om je hals kunt dragen, in je haar, om je pols of zelfs door de lusjes van je broek. Let us inspire you!

Festival-ready knot
Scarf BandanaEen outfit voor een festival is al gauw samengesteld. Met een wit T-shirt en denim shorts zit je direct goed. Om jouw party ensemble  dan een verrassende twist te geven, kies je voor de Scarf Bandana. Knoop de bandana ter hoogte van de hals van je tee en je bent klaar om te gaan!

Office chic tie
Scarf Bandana PanterSpice up jouw kantoorkleding met de Scarf Bandana Panter. Deze bandana zorgt voor een fijn contrast, zeker in combinatie met een zwart-wit palet. Om jouw look de speciale tie te geven, knoop je de bandana scarf door een halve cirkel te maken met beide punten. Deze punten steek je vervolgens door het gat van de cirkel; jouw outfit is klaar!

Flowy around the waistBelt ScarfVoor het toevoegen van een flowy detail ga je voor de Belt Scarf. Deze riem is gemaakt van een zijdezachte en licht glanzende stof. Door de dubbele D-ring sluiting maak je de belt eenvoudig vast en heb je een on-trend accessoire voor al jouw looks!

Twisted in the hairHeadband TwistDe zomer vraagt om passende accessoires en daarmee is de Headband Twist jouw ideale match. Deze hoofdband heeft een botanical dessin waarmee je jouw look een tropische touch geeft. Ready for the summer heat!

Formal occasion wrap
Bandana FlowerEen sjaaltje als de Scarf Bandana Flower is bij uitstek geschikt voor formele gelegenheden! Deze zijdezachte bandana scarf wikkel je in zijn geheel om je hals. Vervolgens pak je de beide punten en bepaal je hoe strak of los je de knoop wilt hebben. Tie the knot en jouw look is compleet.

Around the wristBracelet ScarfOp zoek naar tropische armcandy? Zoek dan niet verder! Met de Bracelet Scarf wikkel je een tropical print op je pols en speel je direct in op de bandana scarf trend. De armband heeft een grote ring waardoor je de scarf gemakkelijk kunt vastmaken.

Summer fun knot
Bandana PalmDe zomerse hitte hoeft je niet te weerhouden van het dragen van een bandana scarf. Met de Bandana Palm, die is gemaakt van luchtig katoen, geef je jouw outfit een sun-ready accent. Bind het sjaaltje losjes om je hals en leg er vervolgens een knoop in. Smeer jezelf goed in met zonnebrand en steel de shine van de zon!


Finalize your look >

You Might Also Like

[fbcomments]