Costes Fashion

Crispy white

By 9 June 2017 Fashion

Wit is bij uitstek een kleur voor de zomer: stralend en fris! Daarnaast is de kleur wit minder gevoelig voor de warmte van de zon. Hoe rock jij een all-white outfit?

In deze blogpost vind je meer inspiratie voor een full-on witte look. Hierbij kun je kiezen voor verschillende materialen, texturen en stoffen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een van de vele voordelen bij een compleet witte outfit: er is genoeg ruimte voor knallende accenten. Zo vallen jouw accessoires, details of heels beter op, terwijl jouw ensemble een sereen geheel presenteert. Get ready and get inspired!

Lace Hem TunicDe ultieme Bohemian look voor deze zomer krijg je met de Lace Hem Tunic! Deze luchtige tuniek heeft gouden accenten die zorgen voor een frisse twist bij een all-white look.

White_2De Lace Bottom Cami past feilloos bij de zomer, zeker in de kleur wit. Door jouw outfit te combineren met zwarte heels krijg je een stand-out contrast en ben je klaar voor de zon!

White_1Een flowy look creëer je met de Ruffle Blouse. Deze top past perfect bij vrijwel iedere pantalon, maar door deze te stylen met een witte broek krijg je een crispy white ensemble. Now show off your whites!

White_4Flirty, chic en helemaal on-trend! De Lace Layer Top is gemaakt van kant en heeft dubbele mouwen. Deze top is de ultieme match voor de Pleated Shorts met een stylish bandana als finishing touch.


Shop white items >

You Might Also Like

[fbcomments]