Costes Fashion

Loving lila

By 20 June 2017 Fashion
Cover

Ben jij ook toe aan een nieuwe crush? Een verfrissende liefde, al dan niet op het eerste gezicht? Het mag misschien een lange zoektocht zijn geweest; voor deze romance heb je geen Tinder of Robert ten Brink nodig.

Laat ons jouw matchmaker zijn! We stellen je voor aan een frisse en toch zachte kleur voor jouw garderobe. Eén die meer dan welkom is en dit seizoen zijn intrede maakt als ware trendkleur. We hebben het over lila! En dat in verschillende texturen, tinten en eindeloze stijlvariaties.

Wij zijn in love met lila en in deze blogpost laten we je zien waarom. Ready to start a new love story?

Glitter TeeMet een shimmering detail en een licht transparante textuur is de Sparkle Tee een veelzijdige essential. Combineer het T-shirt met je favoriete ondertop, bind een bandana scarf om en jouw look is direct on-trend. Is it love at first sight?

Cross Back Soft TeeZijdezacht met een verrassende achterkant: maak kennis met de Cross Back Soft Tee. Dit T-shirt is een tijdloze toevoeging aan jouw garderobe en combineert feilloos met printed skirts. Voor een clean look draag je de tee met een jacket – de mogelijkheden zijn eindeloos!

V-neck TopBare those shoulders (and arms!) in de soepelvallende V-neck Top, gemaakt van comfortabel viscose. Deze top heeft een flirty geknoopt detail op de armen waarmee je direct een showstopping ensemble te pakken hebt. The dreamiest top of them all!

Feather TeeDefine jouw relationship met lila in een casual klassieker. De Feather Tee is een echte go-to voor een daily look, waarbij je de tee gemakkelijk kunt mixen met jouw favo denims. De glinsterende veren geven een aangename twist aan het geheel.

A-sym Ruffle TopA match made in heaven: de A-sym Ruffle Top en de Elastic Waist Skirt, beide in suèdine. Deze twee items zijn gemaakt voor elkaar waardoor je direct een lila co-ord look krijgt. Uiteraard kun je deze pieces ook los van elkaar dragen – voor de afwisseling!


Shop all hues of lilac >

You Might Also Like

[fbcomments]