Costes Fashion

Behind the scenes!

By 24 July 2017 Costes HQ

Deze week was onze fotostudio het decor van de shoot voor onze nieuwe jobsite. Yes, Costes groeit en dus zijn onze teams continu in ontwikkeling én staan er altijd leuke vacatures open. Speciaal voor deze gelegenheid zetten we ons eigen personeel in als modellen.

Werken bij Costes is inspirerend en geen dag is hetzelfde, zo kan het dus zomaar gebeuren dat je op de set van een fotoshoot staat. Zowel een aantal verkoopmedewerkers, visual merchandisers en filiaalmanagers uit de boutiques als brandmanagers en designers van Costes HQ werden gestrikt voor de shoot. Al vroeg waren onze models-for-a-day op de set en stond een make-up artist klaar voor haar & make-up. Elk model koos samen met onze stylist zijn of haar favoriete Costes outfit. Ready, set, shoot!

Binnenkort zie je het resultaat van de shoot op onze vernieuwde jobsite. Stay tuned!

Wil jij ook onderdeel worden van team Costes? Bekijk dan hier alle vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega. 

You Might Also Like

[fbcomments]