Costes Fashion

4 years of Costes

By 22 August 2017 Costes HQ

Hooray, it’s our 4 year anniversary! Vandaag is de dag waarop wij een jaar mogen bijtellen. En hoewel we er nog jong en fris uitzien, hebben we al heel wat ervaringen mogen opdoen. 

All thanks to you! Daarom zijn we niet alleen dankbaar dat we jou al 4 jaar lang mogen helpen bij het vinden van international inspired fashion, maar ook dat we dit gegeven met jou mogen vieren. Inmiddels hebben we 30 Costes stores, waarvan sinds mei dit jaar ook één over de grens in Antwerpen. Ook mochten we dit jaar Costes men toevoegen aan onze collectie. Én er gaat binnenkort online iets nieuws gebeuren, stay tuned!

Wie jarig is, trakteert! Dus check onze Instagram en Facebook voor een speciale winactie. Let’s celebrate!

You Might Also Like

[fbcomments]