Costes Fashion

’80s green

By 10 August 2017 Fashion

Ready to POP? De nieuwe collectie brengt je terug naar de tijd van power dressing! De ’80s vibe keert terug vol flared pants, dots, ruffles en uitgesproken kleuren: we’re talking GREEN! Bottle green kleurt dit seizoen het straatbeeld tot een natuurlijk herfstfestijn vol opvallende details. Flowy fits en rijke, vrouwelijke details geven je een instant elegant upgrade. Ga voor een groene tee met ruffle details of juist een stijlvolle blouse met golvende accenten. Maak je look af met season’s finest statement earrings vol groene kralen met een gouden finish en je bent de showstopper van dit seizoen.

As seen in green:

02_Post_1240x827

Knitted Tape Pants

 03_Post_1240x827

Ruffle Pull                                                                                                                Ruffle Sleeve Blouse

Shop ’80s green >

You Might Also Like

[fbcomments]