Costes Fashion

Animalistic

By 2 August 2017 Fashion

Let’s talk leopard! Dit seizoen is all about animal. Of het nu een schouderdetail of all-over print is, de luipaard is hot. 

In de nieuwe collectie wordt de klassieke luipaard print op verschillende manieren geïnterpreteerd. Zo kun je gaan voor een complete suit met animal print. Combineer de leopard blazer met een flare pants of skirt in dezelfde print. Maar je kunt de wilde prints ook combineren met een stijlvolle blouse of trackpants voor een casual chic look.

Ga je liever minder outspoken over straat, dan zijn er genoeg items met subtiele animal details. Embroidery is nog steeds hot en je vindt de rijke borduursels op verrassende plaatsen, zoals op de mouw of als schouderdetail.
Een van onze favorieten dit seizoen is de pyjama blouse, met animal detail op de schouder. Voelt aan als een zijden pyjama en is tegelijkertijd super stylish. Combineer met een denim jeans voor een casual twist.

20170627 Costes Trendshoot Still Levering 7 Set01_3127 copy

COSTES_TS_LV7_set04_0969 copy

20170627 Costes Trendshoot Still Levering 7 Set02_3219 copy

Wat is jouw favoriete animal look? Mix & match en shop jouw favorieten hier.

 

You Might Also Like

[fbcomments]