Costes Fashion

Feel feminine!

By 4 August 2017 Fashion

The dot is hot right now. Net als ruffles. Combineer de trends en feel the feminine ’80s vibe!

We nemen je mee terug naar de jaren 80. Waar vrouwelijkheid centraal stond en felle kleuren het modebeeld bepaalden. Opzichtige prints, rijke details en flowy fits zijn een greep uit de trends die destijds hot waren. Onze designers hebben zich laten inspireren door de pop kleuren fuchsia en bottle green en een collectie met de 80s vibe in een modern jasje samengesteld.

Ruffles zijn helemaal terug van weggeweest en kun je eindeloos combineren. Bijvoorbeeld met een stoere denim met een shiny tape of juist een klassieke flare pants. Maak een statement met grote, gekleurde oorbellen of een opvallende ketting. Of met een statement tee, zoals de Heart Beat Tee, ge├»nspireerd op electric nights. Wil je je extra vrouwelijk voelen, kies dan voor een ruffle dress met dots. It’s all hot!


COSTES_TS_LV8_set01_0061 copy

20170627 Costes Trendshoot Still Levering 8 Set01_3441 copy

 

Shop de collectie hier.

You Might Also Like

[fbcomments]