Costes Fashion

Go with the flow

By 14 August 2017 Fashion

Een feminine outfit is pas compleet met een flowy accent. Maar hoe verwerk je dit detail tot een showstopping ensemble? Laat je inspireren door de verschillende items uit onze collectie!

Geef jouw look een elegante upgrade met soepelvallende tops en blouses. Door de fijne samenstelling van de gebruikte materialen krijg je een subtiele flair en is jouw outfit helemaal on point. Hierbij kun je kiezen voor een palet met neutrale black and whites, om deze vervolgens te mixen met een rijke, knallende kleuren.

Think out of the box! Flare sleeves in de vorm van een trompetmouw of mouwen met een volant geven de airy touch waar jij naar op zoek bent. These essentials are simply chic and might just be your new favorites!

Shop blouses and tops >

FlowyEssentials2

You Might Also Like

[fbcomments]