Costes Fashion

Back to nature

By 6 September 2017 Fashion

Langzaam maar zeker schuiven we naar een nieuwe periode toe. Hoewel de zon zich nog af en toe laat zien, en er bij vlagen een nazomerse dag is, staat de herfst lonkend voor de deur. Tijd voor fijngebreide knits, aardetinten en cosy pullovers.

Time to go back to nature! Een nieuw seizoen vraagt niet alleen om nieuwe stoffen, maar ook om nieuwe kleuren. Laat je inspireren door de tinten van de natuur en kies voor een biker jacket of blouse in een rijke shade of green.

Niet alleen krijgt jouw look zo een natural ease, ook speel je op deze manier feilloos in op de verandering van het seizoen. De lichte pasteltinten maken ruimte voor een ietwat donkerder palet. Een waarin we een nieuwe periode kunnen omarmen. Met frisse energie gaan we de herfstdagen tegemoet. Bring on that fall season!

Shop Green Decadence >

You Might Also Like

[fbcomments]