Costes Fashion

Libre comme l’art

By 19 September 2017 Fashion

Dress as free as art met flare sleeves, luxurious lace en faux fur. Materialen waarmee je in een handomdraai een elegante en mysterieuze look creëert. It’s time to embrace your inner artist.

Be forever charming met de nieuwe Rebel collectie! Met deze items ontdek je jouw inner edge: zachtaardig met een rauw randje. Binnen de collectie kun je de verschillende texturen combineren tot een artistiek ensemble. Let your style do the talking!

Deze pakkende collectie komt dan ook als een verademing. Waar donkere nuances vaak het beeld voor het najaar overnemen, verschijnt er een klein lichtpuntje aan de horizon. Geef het seizoen zachte details die worden gemixt met lace. Hierdoor ben jij niet alleen ready for the streets, maar klaar om je van je meest stijlvolle kant te laten zien tijdens de herfst! Happy fall season!

Shop Modern Romance >

You Might Also Like

[fbcomments]