Costes Fashion

The Parisienne

By 21 September 2017 Fashion

We nemen je mee op reis naar het prachtige Frankrijk. Waan je in ‘The City of Light’ met Bretonse strepen, sophisticated snits en een toevoeging van animal prints. Een heuse stijlexcursie waarmee je een nieuwe kant van jezelf opdoet, no passport required.

Let out your inner Parisienne! Dat doe je door een nauwsluitend T-shirt te combineren met een leather look rok voor een sleek silhouette. Voeg tijdloze stijl toe aan jouw ensemble met de 2-in-1 top. Of maak jouw look compleet met een klassiek uitgesneden leopard coat.

Voor een romantische touch kun je kiezen voor het dragen van een baret. Dit accessoire maakt jouw look in een handomdraai klaar voor een promenade over de Champs-Elysées. Hang de lace up bag om je schouder, et voilà! Uiteindelijk draaien deze key pieces om het versterken van jouw attitude, of dat nu sophisticated of romantic is.

Shop Modern Romance >

You Might Also Like

[fbcomments]