Costes Fashion

Autumn essentials

By 24 October 2017 Fashion

Grove knits, warme breisels en wollige coats zijn je best friends dit seizoen. Het fijne aan de herfst is dat je eindeloos kunt variëren met lagen. Het perfecte excuus om flink te investeren in een kast vol autumn essentials. 

Essential 1: The Coat
Stiekem voelen we half augustus al de eerste herfstkriebels, want zodra de najaarscollectie in de winkels hangt mag dit item bovenaan je wishlist. Een goede herfstjas is namelijk essentieel! Warm en winddicht is één ding, maar het oog wil ook wat. Dit seizoen zie je de klassieke wool coat in alle soorten en maten, van tijdloze mantels tot military details. De jas is het topstuk van je look, dus ga voor een model dat jouw look net dat beetje extra geeft. Een first impression maak je immers maar één keer.

Essential 2: Knits
Of het nu een fijngebreide pullover is of een enorm vest waar je de hele winter in kunt wonen, knits zijn ideaal om in je outfit te mixen. Ze zijn er in oneindig veel varianten en houden je gegarandeerd warm. Perfect als bovenste laag van je daily outfit en helemaal geaccepteerd in een casual chic look. Win-win.

Essential 3: Denim
Denim is er voor elk seizoen, maar de stevige stof houdt je in de koude maanden ook nog eens heerlijk warm. Denim on denim is on-trend en zo zie je ook veel tops, blouses en jackets in denim look. Een paar goede jeans vormt de basis van elke garderobe. Van mom jeans tot high waist skinny en van light wash tot all black.  Een paar gehakte glitter boots eronder en je geeft je casual look een fancy boost!

Essential 4: Stripes & Dots
Basics zijn fijn. Heel fijn. Want je kunt er alle kanten mee op. Dit seizoen mag je stripes en dots toevoegen aan het rijtje basics. Striped tees zijn een musthave voor elke casual herfstgarderobe en ook de dot zie je steeds vaker terugkomen. Bijvoorbeeld op een blouse of als print op een denim. Prints galore!

Shop hier jouw eigen autumn essentials!

02_Post_1240x827

You Might Also Like

[fbcomments]