Costes Fashion

Eclectic boho

By 5 October 2017 Fashion

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan en de blaadjes langzaam bruin kleuren is het hoog tijd om je herfstgarderobe een update te geven. Mix up vintage inspired items en boho invloeden voor de ultieme autumn look. 

The two side lammy coat
Shearling is jouw best friend dit seizoen! De Two Side Lammy Coat is reversible en dus kun je ‘m zowel met de leather look kant naar buiten dragen als met de zachte shearling kant. De schapenvacht houdt je gegarandeerd warm en je hebt twee jassen in één, ideaal als je het ons vraagt.

Mix up
Maak jouw eclectic boho look af door vintage inspired items met elkaar te combineren, zoals velvet, paisley prints en flared denim. De rijke stoffen maken de herfst het ideale seizoen om een stunning look te creëren, zonder dat je het komende half jaar fulltime in je oversized sweater hoeft te bivakkeren. Tenzij je met een grote kop thee en Netflix op de bank hangt. Dan mag het ;)

Let’s go out and embrace autumn! Shop hier jouw stunning herfstlook.

02_Post_1240x8271

You Might Also Like

[fbcomments]