Costes Fashion

Fresh & blue

By 20 October 2017 Fashion

Een herfstgarderobe die alleen uit grijstinten bestaat is natuurlijk een no-go. Uiteraard is het fijn om veel van deze basic kleuren in je collectie te hebben, maar frisse popkleuren zijn er heus niet alleen voor de zonnige seizoenen. Dus fris je herfstgarderobe op en add some fresh & blue! 

Kobalt blauw is een graag geziene popkleur dit seizoen. De Bright Classic Coat is dan ook een echte eyecatcher. In deze fijne wool coat maak jij gegarandeerd een indrukwekkende entree. Daarbij komt dat deze kleur niet alleen perfect matcht met die basic grijstonen die al in je kast hangen, maar ook goed samengaat met denim en andere tinten blauw. Ga voor ton-sur-ton en mix up the blues!

02_Post_1240x827

Our favourite blue items:

1. The Chenille Pull
2. Flare Plisse Top
3. Soft Top
4. Hat Pom Pom Fur
5. Rib Collar Tee

 

You Might Also Like

[fbcomments]