Costes Fashion

Team Costes: meet Emma

By 9 October 2017 Costes HQ, People behind the brand

Meet team Costes! In deze rubriek zetten we iemand uit team Costes in de spotlights. Benieuwd hoe het is om bij Costes te werken? Let’s meet Emma.

Wie? Emma Leeftijd? 23 Carrière? Assistant Shopmanager Costes Uni Deventer Woont? Apeldoorn Favoriete hotspot? Het Stadscafe in Apeldoorn. Heerlijke salades! Bucketlist? Is het raar als ik dat niet heb? Heb laatst hele mooi Fabienne Chapot laarzen gekocht, daar word ik blij van, schoenen! Favoriete Costes item? Rib flare pants

Wat is jouw functie bij Costes?
Assistant shopmanager.

Wat doe je dan precies?
Samen met de shopmanager heb ik van a tot z de leiding over ons team. Wij zorgen dat het team gemotiveerd is om ervoor te zorgen dat alle klanten tevreden naar huis gaan. Verder moeten alle dagelijkse taken natuurlijk ook goed gebeuren en daar stuur ik ook op aan. Een diverse baan dus, omdat je werkt met je eigen team, de klanten, de winkeluitstraling en collecties.

Wat is het eerste wat je doet op het werk?
Koffie drinken! Met een koekje, of twee. ;)

Hoe ziet je team eruit?
Costes Deventer is heel gevarieerd. Een echt cliché, maar het is ‘van jong tot oud’ een gezellig team gemengd met vrouwen en mannen. Het leukste is dat wij sinds februari 2017 pas zijn geopend en we deze winkel samen hebben opgebouwd. Dit zorgt voor een hechte groep!

Waar ben je het meest trots op in jouw werk bij Costes?
Mijn team dus! En als ik kijk naar mij persoonlijk dan ben ik het meest trots op waar ik nu sta. Ooit ben ik begonnen als weekendhulp in Apeldoorn, waar ik steeds meer uren mocht werken. Op een gegeven moment wilde ik doorgroeien naar floormanager en dat ben ik toen na een paar maanden ook geworden. Daar was ik ontzettend blij mee en kijk waar ik nu sta, als assistant shopmanager in een nieuwe Costes Men & Women store. Daar ben ik dus onwijs trots op en blij mee! Dat geef ik ook graag mee aan andere collega’s, als je iets wilt, blijf doorzetten en dan kom je er zeker wel!

Wat maakt werken bij Costes zo leuk?
Collega’s. Daar komt weer een cliché aan, maar collega’s kunnen je werk maken of breken. En in mijn geval ‘maken’ zij mijn werk. Maar ook elke dag weer de klanten die met een lach de deur uit lopen, daar krijg ik energie van!

Fijne Instagram kanalen om te volgen?
@manstylebymanonmeijersstyling, @queenofjetlags en @kaesutherland.

Wat zijn dé trends voor komend seizoen?
De flare pants komen weer helemaal terug! Ik hoor het mijn moeder al zeggen “die hadden wij vroeger ook altijd”. Eigenlijk alles van vroeger, net zoals de velvet trend, ook heel tof!

Wat is jouw OOTD?
Dots panty met een leuk jurkje, daarover een leren jasje en stoere biker boots.

Wat zijn je hobbys?
Naast eten, heel véél eten (het liefst de hele dag), met vriendinnen afspreken, series kijken en creatief bezig zijn. Reizen hoort ook bij hobby’s toch? Samen met mijn vriend ben ik net terug van een reis door Thailand, wat een mooi land is dat. Echt een aanrader!

Wat zijn je favoriete festivals?
Don’t judge me, maar carnaval is wel mijn feestje! Heerlijk gek doen met een drankje in je hand. Verder kan je mij bijvoorbeeld ook op Amsterdam Open Air vinden. Het heeft beide zo zijn charme.

Wat zijn de voordelen van in het weekend werken?
De drukte, de tijd vliegt voorbij en iedereen is vrolijk want tja het is weekend! De klanten zijn ook altijd wel in voor een praatje. Je hoort de gekste, verdrietigste en mooiste verhalen.

Tot slot, als mijn collegas mij zouden kennen dan wisten ze dat ik
Ik een slechte ontbijter ben, behalve op vakantie. Ik de sportschool sponsor (oeps). Een shopverslaving heb (kan ook niet anders bij Costes) en ook een sushi verslaving. Tien wekkers zet om mijn bed uit te komen. Mijn kledingkast op kleur hangt.

Artboard-Copy-2

Collega worden van Emma? Ze zoekt nog verkoopmedewerkers in haar team! Check de vacature hier of kijk hier voor alle openstaande vacatures bij Costes.

You Might Also Like

[fbcomments]