Costes Fashion

A subtle dress up

By 2 November 2017 Fashion

November is here, party season is about to start! Voorzichtig mag je je shiny parels weer uit de kast trekken. Voordat je in december all-out gaat in glitter en glam, kun je nu alvast starten met het mixen van party-proof items in je daily look! 

In deze tijd van het jaar vliegen de office borrels en after-work etentjes je om de oren, dus is het belangrijk om een work to weekend look te creëren. Wissel even je sneakers voor een paar mooie enkellaarsjes en je bent good to go. Zo kun je een casual print tee (vooruit – met een glinstertje hier en daar) prima combineren met een velvet blazer. Of ga voor een mooie donkere jeans met een sparkling top.

Ready for some sparkle? De party collectie druppelt as we speak de webshop binnen! Hurry!

Subtle Dress Up 2

You Might Also Like

[fbcomments]