Costes Fashion

Impress with a dress

By 4 December 2017 Fashion

The party season is on its way! Tijd om jezelf in de spotlight te zetten met een fantastische jurk. En hoe je die spotlight neemt, is geheel aan jou. Je kunt kiezen voor een subtiele jurk in een unikleur, een feestelijke velvet dress of een romantische variant in lace. Laat je inspireren door onze picks en vind jouw party-ready match!

Shimmer and shine
Met de Lowback Knit Dress is jouw glinsterende ensemble direct on point. De voorkant van deze jurk heeft een ronde hals en een gedrapeerd detail in de taille, terwijl de achterkant een sensueel uitgesneden rug heeft. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is genieten van het samenzijn tijdens de feestdagen!

Loving lace
Kant is bij uitstek een materiaal voor het party seizoen! Met de Lace Bodycon Dress creëer je een romantisch geheel in een handomdraai. Dankzij het bodycon model krijg je een form-hugging silhouet en steel je de show met gemak. Maak jouw outfit compleet met een paar statement earrings en een donkerrode lippenstift. Va-va-voom!

Velvet virtuoso
Met velours slaag je altijd en zeker voor de feestdagen! Kies een flawless look met de Fancy Bodycon Dress. De jurk accentueert jouw silhouet, geeft een moderne twist dankzij de col en heeft een subtiele shimmer door het all-over velvet motief. Top it off met een wrap belt en hear those jingle bells ring.

Benieuwd naar alle jurken?
Shop all dresses >

DressImpress2

You Might Also Like

[fbcomments]