Costes Fashion

The versatile tie

By 28 December 2017 Fashion

De tie blouse is de kameleon onder de blousjes: rebels en tegelijkertijd ook uiterst elegant. Daarom is deze blouse the ultimate style investment voor dit seizoen! Je kunt immers alle kanten op met de striksluiting alleen al. Laat staan met jouw styling om de blouse heen. Ontdek de verschillende mogelijkheden en wie weet heb jij last minute nog een nieuwe look voor oudjaarsavond!

171227_TieBlouse_post_02

Een gestrikte tie, zoals je hierboven ziet, geeft jouw ensemble een chique detail. Zo ben je in een handomdraai klaar voor een diner voor twee of een girls night out. Maak het geheel compleet met een faux leather skirt om de elegante look wat stoerder te maken. Voor een romantische twist draag je een lace skirt onder de blouse et voilà! Ready to take on the night!

171227_TieBlouse_post_03

Zoals je hebt gelezen is de tie blouse een echte kameleon. Je kunt de blouse op zichzelf dragen of onder je favoriete items uit jouw garderobe. Combineer de blouse met een rijke pullover of een oversized cardigan voor de ultieme daytime look. Kies hierbij voor lichtere kleuren, zodat je een fijn contrast creëert met de tie blouse. Tonal dressing recommended!

171227_TieBlouse_post_04

Ga voor een nonchalante feel met met een lange tie. Hiervoor hoef je enkel een knoop te leggen bij de hals, meer heb je niet nodig. Vooruit, je moet nog kiezen voor een bijpassende pantalon. Met een donkere kleur zorg je voor een harmonieus geheel en kom je, naast nonchalant, ook super stijlvol voor de dag. Twee stijlsuggesties namens ons: een broek met drukknopen of een donkere, shimmering pantalon.

Benieuwd naar de complete collectie?
Shop all tops >

You Might Also Like

[fbcomments]