Costes Fashion

A soft new year

By 3 January 2018 Fashion

Allereerst willen wij je namens het gehele Costes team een happy new year wensen! Zo’n nieuw jaar betekent vaak ook een nieuwe jij. Dit jaar kun je het over een compleet andere boeg gooien. Geen ‘new year, new me’, want je bent al perfect zoals je bent. Maar wel een nieuw jaar, een nieuwe garderobe!

Na al het feestgedruis van de afgelopen dagen, gevuld met glitters, velvet en pailletten, is jouw garderobe toe aan een zachte, frisse benadering. Weg met alle glitters en zware stoffen. Zeg hallo tegen een zacht begin van jouw 2018! Verwen jezelf met lichte blauwtinten en soft touch materials om zo een casual of juist office-ready look te creëren in een handomdraai. Was tijd besparen niet een van je goede voornemens?

Bekijk de edit >

180102_LightBlue_pos_02

You Might Also Like

[fbcomments]