Costes Fashion

Leather that look

By 25 January 2018 Fashion

Faux leather is hot! Deze wanna-haves van kunstleer geven jouw look een ultra stoere, maar tegelijkertijd feminiene boost. Niet geheel onbelangrijk: dit materiaal is ook nog eens guilt-free. Be your own girlboss in de nieuwste items uit onze collectie en laat je inspireren in deze blogpost!

180125_LeatherLook_post_02

De faux leather biker is niet alleen gemaakt voor een roadtrip op een motor. Deze veelzijdige bikerjas combineer je gemakkelijk met je favoriete tees en tops. Draag er een geplisseerde rok onder zodat je een flowy contrast creëert met de stoere, rigide eigenschappen van het jasje. Nu hoef je allen nog te kiezen tussen zwart en bordeaux!

180125_LeatherLook_post_03

Stay on-trend met een flared pantalon. Deze faux leather pants is ontworpen met uitlopende broekspijpen waarmee dit jouw nieuwe day-to-night key piece wordt! De broek kun je stylen met een blouse met dessin voor een daytime look. Wissel die blouse in voor een mesh top en je bent klaar voor wat de avond te brengen heeft!

180125_LeatherLook_post_04

We’re crushing on this look! Een faux leather skirt met een middellange lengte is de perfecte investering voor jouw garderobe. De krachtige uitstraling van deze midi rok leent zich uitstekend voor een romantisch geheel. De combinaties zijn eindeloos! Maak jouw ensemble bijvoorbeeld compleet met een paar laarsjes en je favoriete pullover to rock that outfit.

Benieuwd naar de trending collectie?
Shop trending items >

 

You Might Also Like

[fbcomments]