Costes Fashion

Style your slogan tee

By 15 January 2018 Fashion

Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de text – dan wel – slogan tees. Deze statement T-shirts hebben een opvallende print op de voorkant waardoor jouw outfit direct klaar is voor de lens van een streetstyle fotograaf. Geen idee waar je moet beginnen? Geen probleem! In deze blogpost laten wij jou verschillende manieren zien om deze tees te stylen. Get inspired!

180112_how to style text tees_post_02

De zwarte text tee leent zich uitstekend voor een slick look. Dit doe je door jouw slogan tee te combineren met een zwarte mid rise skinny en donkere boots. Om het geheel wat spannender te maken, kun je een embellished belt door de riemlusjes halen. Looking like one in a million!

180112_how to style text tees_post_03

Het wijnrode accent van de flockprint op deze tee schreeuwt om een beetje tonal dressing. Style het T-shirt met een bordeaux kleurige rok om een harmonieus geheel te creëren. Zo heb je direct een street-ready outfit. Maak de look af met een paar statement earrings and go get ’em!

180112_how to style text tees_post_04

De witte tee met een blauwe flockprint is zeer geschikt voor een frisse voorjaarslook. Dit ensemble maak je compleet door jouw T-shirt met een high waist skinny te dragen, het liefst in een blauwe tint (onze tip: de flock super skinny). Zo haal je direct de kleur van de print terug in de rest van jouw outfit.

Benieuwd welke tee het beste bij jouw stijl past?
Shop all tees >

You Might Also Like

[fbcomments]