Costes Fashion

Team Costes: meet Louise

By 26 January 2018 Costes HQ, People behind the brand

Meet team Costes! In deze rubriek zetten we iemand uit team Costes in de spotlights. Benieuwd hoe het is om bij Costes te werken? Let’s meet Louise.

Wie? Louise de Boer Leeftijd? 23 Carrière? Assistent Shopmanager Costes Zaandam Woont? Westwoud, een klein dorpje dichtbij Hoorn Favoriete hotspot? Coffee & Coconuts, Amsterdam Favoriete Costes item? Button track pants

Wat is jouw functie bij Costes?
Assistant Shopmanager.

Wat doe je dan precies?
Ik ben samen met de Shopmanager verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van een enthousiast en vooral heel gezellig team!

Wat is het eerste wat je doet op het werk?
Elke dag beginnen we met een gezamenlijke dagstart en tevens mijn favoriete momentje van de dag; coffee time! We bespreken de cijfers van de vorige dag en de to do’s van de huidige dag. Naast de zakelijke puntjes is er natuurlijk ook altijd tijd om tijdens het bakkie koffie even bij te kletsen over bijvoorbeeld je nieuwste fashion aankopen. Girls will be girls ;).

Hoe ziet je team eruit?
Mijn team bestaat uit ongeveer twaalf enthousiaste meiden die allemaal voldoen aan het echte Costes-plaatje: een ambitieuze houding, passie voor mode en last but not least talent voor verkopen.

Waar ben je het meest trots op in jouw werk bij Costes?
Ik kan me heel trots voelen als ik zie dat de meiden die ik aan mag sturen op hun eigen manier zie groeien in hun competenties en daarmee stiekem ook allemaal trekjes van mij overnemen. ;)

Wat maakt werken bij Costes zo leuk?
Het allerleukste aan Costes vind ik de betrokkenheid en samenwerking tussen alle filialen en het hoofdkantoor. Zo komen er regelmatig brandmanagers en designers langs om te kijken hoe hun collectie erbij hangt in de winkels en bespreken we de top items. Verder kunnen wij als winkel natuurlijk tips geven over items waar namens de klant veel vraag naar is.

Fijne Instagram kanalen om te volgen?
@negin_mirsalehi en @sincerelyjules

Wat zijn dé trends voor komend seizoen?
Velvet en de check-print zijn deze collectie niet te missen in je garderobe. Daarnaast zie je qua jassen heel veel faux fur en natuurlijk; de Teddy-coat.

Wat is jouw OOTD?
Leather look skirt, fishnet panty, Dr. Martens en daarop een oversized knit. Spring ready!

Wat zijn je hobby’s?
Naast de meest cliché hobby die ik deel met ieder ander meisje, shoppen, vind ik het supertof om bezig te zijn met het maken/ontwerpen van eigen kleding. Patronen tekenen, stoffen knippen en vooral heel veel zenuwslopende momentjes achter de naaimachine, love it!

Bucketlist?
Een wereldreis maken! Vorig jaar heb ik mijn eerste rondreis gemaakt naar Bali, en dat heeft me zoveel inspiratie gegeven dat ik nu nog meer kriebels in m’n buik heb om meer van de wereld te gaan zien. En als ik dan toch ergens aan de andere kant van de wereld ben, lijkt het me mega interessant en leerzaam om een kijkje te mogen nemen in een grote kledingfabriek.

Wat zijn je favoriete festivals?
Amsterdam Open Air staat toch echt wel op nummer één. Als ik dan oog nog m’n tweede keuze door mag geven; Solar Weekend. Een heerlijk klein festival van twee dagen met daarbij een mega camping waar zich juist de leukste en gekste feestjes bevinden, waardoor je bijna niet op het festivalterrein te vinden bent haha!

Als mijn collega’s mij zouden kennen dan wisten ze dat ik…
een aantal jaar geleden een jurk voor Roxeanne Hazes heb mogen maken die ze droeg tijdens haar concerten van Heel Holland Zingt Hazes! En dat ik heel blij kan worden van een strak gevouwen winkel en allergisch ben voor rommel. Wie heeft dit hier nou weer neergelegd?! ;)

YYMMDD_naam_post_02

Net als Louise Assistant Shopmanager worden? Er staan vacatures open voor Costes Amsterdam, Costes Uden, Costes Breda, Costes Drachten, Costes Den Haag en Costes Utrecht. Check de vacatures hier of kijk hier voor alle openstaande vacatures bij Costes.

You Might Also Like

[fbcomments]