Costes Fashion

Tonal dressing part 3: cobalt blue

By 5 January 2018 Fashion

New year, new colour! Start het jaar met een nieuwe look in een frisse kleur: kobalt blauw. Na de donkere decembermaand waar zwart, velvet en glitters centraal stonden is het nu tijd om een frisse wind door je garderobe te laten gaan. Na burgundy en yellow is het nu de beurt aan tonal dressing in all blue. Cobalt blue om precies te zijn.

Of je nu blond of brunette bent, kobalt blauw matcht met elke haarkleur. Deze heldere kleur geeft je look een zelfverzekerde uitstraling, perfect om het jaar goed te beginnen. Hoewel je kobalt prima kunt combineren met basiskleuren als grijs, zwart en wit, maak je echt indruk door all blue te gaan. Be fierce and make an impression!

Ben jij ook toe aan een nieuwe tint? Fresh up your wardrobe & shop hier de nieuwe collectie.

Unknown-12

You Might Also Like

[fbcomments]