Costes Fashion

Wardrobe warriors

By 19 January 2018 Fashion

Halverwege de eerste maand van het jaar dromen wij al voorzichtig van de eerste lentedagen. En met een nieuw seizoen voor de deur, mag je garderobe ook een frisse wind krijgen. Wij vulden onze kast alvast met de trend van dit voorjaar: Feminine Utility!

Army green met een vrouwelijke twist. That’s the trick. Een mix tussen het rauwe karakter waar de army trend om bekend staat, en vrouwelijke silhouetten en rijke materialen om je look net even die feminine touch te geven. Denk aan gouden tapes, flared mouwen, details van kralen of subtiele glitters. Daarnaast zie je in deze trend ook de immer geliefde animal print weer terug. Een stoere sweater met leopard print of een flowy blouse in zebra camo geven deze ton-sur-ton look precies de juiste nuance.

De vrouwelijke twist zit ‘m niet alleen in de rijke details. Met de juiste accessoires geef je jouw look de ultieme feminine finish. Kies daarom voor een elegante handtas met een gouden koord als eyecatcher. Stoere boots kunnen onder een utility outfit natuurlijk niet ontbreken. Het shiny lakleer en het gestrikte detail geven deze comfortabele stappers een extra stijlvol accent.

Camoufleer jezelf met deze wardrobe warriors en je bent ready om de urban jungle te trotseren! Hongerig voor een wardrobe update? Deze wardrobe essentials shop je hier!

180119_WardrobeEssentials_post_02

 

180119_WardrobeEssentials_post_03

You Might Also Like

[fbcomments]