Costes Fashion

A gentle pop

By 9 February 2018 Fashion

Met de lente in aantocht wordt het tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak. Out with the old, in with the new! Dat betekent niet alleen een verfrissende wind door je gehele huis heen, maar ook door je garderobe. Get yourself ready for the spring season!

Daarbij kun je kiezen voor ton sur ton donkerblauwe looks, zachte materialen en floral embroideries. Deze navy items lenen zich gemakkelijk voor tonal dressing, zoals je in eerdere blogposts hebt kunnen lezen. Zo top je jouw look af met een velvet fisherman cap en blauwe velvet boots. Om een vernieuwend contrast te creëren, voeg je een spannende popkleur toe.

Think pink! Tussen alle donkerblauwe co-ordinates door is het tedere roze uit onze collecties een aangename break met de bestaande combinaties. Hiermee maak je jouw outfit direct klaar voor het lenteseizoen en heeft jouw garderobe de update gekregen die het verdient. Laat het voorjaar maar komen!

Shop your new look >

180206.2_SpringColours_post_02

You Might Also Like

[fbcomments]