Costes Fashion

Adore yourself! <3

By 13 February 2018 Fashion

It’s all about love this week. Of je nu een Valentijn hebt waar je mee op date gaat of de avond doorbrengt met een fles wijn en ‘I will always love you’ van Whitney Houston op repeat, dit is het moment om jezelf lief te hebben. Treat yourself met een nieuwe look voor je date-night of juist omdat je een happy single bent. Deze fresh new arrivals zijn er voor jou!

180214.01_AdoreYourself_post_02

Rood is niet alleen de kleur van de liefde, maar ook de trendkleur van het nieuwe seizoen. Ga je op date night met mister perfect, dan is een fancy red dress met flowerprint de look om een impressie te maken. All in for romance? Dan maak je indruk met een mooie kanten bralette en een stijlvolle flowy blouse. Een suede skirt en een paar stunning heels eronder en je bent ready for V-day!

Voor alle single ladies, it’s all about you! Kies voor een leather look rok met een edgy text tee. De ideale look om indruk te maken op je stiekeme crush of om een statement te maken. Want single of niet, who run the world? Juist. You don’t need a man to make it happen!

Verliefd op de nieuwe collectie? Je shopt deze lovely new arrivals hier! Happy Valentine! <3

 

 

You Might Also Like

[fbcomments]