Costes Fashion

The classic key piece

By 28 February 2018 Fashion

Ooit was de trenchcoat een exclusieve jas voor Britse legerofficieren. Tegenwoordig is het een onmisbare fashion friend. Destijds werd de double-breasted jas met name gebruikt als bescherming tegen de kou en diende deze coat om een duidelijk onderscheid tussen rangen aan te geven. De veteranen van de oorlog namen hun jassen mee naar huis en zo verschenen trenchcoats in het straatbeeld; de rest is geschiedenis. Let us inspire you with this classic key piece!

180228_TheTrench_post_02

BOLD IN BEIGE – Een kleur die we ieder seizoen weer met open armen ontvangen is beige. Deze warme tint is onlosmakelijk verbonden met het klassieke beeld van de trenchcoat. Een groot voordeel van deze jas is dat jouw leopard favourites feilloos combineren waardoor je met gemak een animalistic look neerzet. Voor een chic accent maak je jouw outfit af met een baret en je kunt het wisselvallige voorjaarsweer trotseren!

180228_TheTrench_post_03

ACE IN ARMY – Ben je op zoek naar een vernieuwende twist? Look no further! Deze traditionele trench krijgt een hedendaagse update met een groene gloed. Hierdoor wordt de army trenchcoat een krachtig statement piece waarmee je eindeloze variaties kunt bedenken en maken. Draag de jas geopend voor een stoere tomboy feel of strik het ceintuur om je taille voor een meer tailored silhouet. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Shop all outerwear >

You Might Also Like

[fbcomments]