Costes Fashion

Your spring essential

By 20 February 2018 Fashion

Jouw ultieme essential voor het komende seizoen is zonder twijfel de Flowy Spring Blouse. Deze soepelvallende blouse is ontworpen in verschillende spring-ready varianten, stuk voor stuk aansluitend bij de trends voor de lente! Al die uitvoeringen en stijlopties zorgen natuurlijk voor de nodige keuzestress. Maak je geen zorgen! Deze blogpost helpt jou verder met die lastige selectie.

180214.02_TheSpringFlow_post_02

ANIMALISTIC – Leopard is here to stay! Deze animal-inspired trend laat jouw innerlijke luipaard vrij en geeft jouw outfit een extra fierce uitstraling. De okergele kleur is geheel volgens de laatste mode en combineert moeiteloos met donker denim of flare leggings. Voor een finishing touch breng je een donkerdere, matte lipstick aan en jouw look is ready to ROAR! Kies uit: okergeel – army groen – bordeaux

180214.02_TheSpringFlow_post_03

GRAPHIC – De grafische dessins van de Flowy Spring Blouse lenen zich uitstekend voor een minimalistische look. Een ideale match voor wanneer je geen uren kwijt wilt zijn aan het samenstellen van de perfecte daily outfit. De navy blouse combineer je namelijk met gemak met jouw favoriete denims. Style de grafische blouse in je spijkerbroek voor een tomboy chic look en ga voor een zachtroze tint op je lippen. Kies uit: navy – bordeaux 

180214.02_TheSpringFlow_post_04

MONOCHROMATIC – Een eindeloze wardrobe staple en onmisbaar in iedere kledingcollectie: de unikleurige Flowy Spring Blouse! Deze blouse is speciaal ontworpen volgens de trendkleuren van het naderende seizoen. De monochrome uitvoering maakt tonal dressing een stuk minder moeilijk waardoor je in een handomdraai een powerful ensemble creëert. Hello girlboss! Kies uit: middengroen –  lichtgroen – lichtblauw – wit

Discover all blouses >

You Might Also Like

[fbcomments]