Costes Fashion

New stores: Haarlem & Den Haag

By 24 April 2018 Costes HQ, Hotspots

Donderdag 19 april was het dubbel feest, want zowel Haarlem als Den Haag opende een nieuwe Costes store. Ben je benieuwd naar de nieuwe stores en het openingsfeestje? Check hier het fotoreport! 

180423_OpeningDenHaagHaarlem_post_02

Haarlem
Haarlem stond al een tijdje op onze wishlist en 19 april opende dan eindelijk de deuren van de gloednieuwe Costes store! En dat moest natuurlijk gevierd worden met bubbels, giftcards en een hele hoop fashion! Om 9:30 werd de taart aangesneden, de prosecco gepopt en opende de deuren. Tijd voor een feestje! Zo kreeg elke klant 10 euro korting bij besteding vanaf €19,95. Onder de echte early birds werden vanaf 09:30 uur 100 giftcards van €10, €20, €50 of €100 euro weggegeven.

180423_OpeningDenHaagHaarlem_post_03

Benieuwd naar onze winkel in de Noord-Hollandse hoofdstad? Bezoek Costes Haarlem aan de Grote Houtstraat 101-103. 180423_OpeningDenHaagHaarlem_post_04Den Haag
Costes Den Haag is back in town met een nieuwe winkel aan de Grote Marktstraat 44. Time to celebrate, want naast de mooie locatie is de winkeloppervlakte ook groter geworden. Meer ruimte om te shoppen dus en daar gaat ons fashion hart natuurlijk sneller van kloppen!

180423_OpeningDenHaagHaarlem_post_05

Het was al warm en zonnig toen Den Haag haar deuren opende, dus het kon niet anders dan een feestelijke dag worden. Er werd getoast met prosecco en een stuk taart gegeten. Het liep al snel vol met klanten, die net als in Haarlem getrakteerd werden op giftcards.

180423_OpeningDenHaagHaarlem_post_06

Simone, Shopmanager Costes Den Haag, kon ondanks de drukte nog tijd vinden om ons bij te praten over de voorbereidingen en het resultaat.

‘’Het was een drukke week voor mijzelf en het team, maar we zijn enorm trots op onze winkel. Voorheen was hier The Sting gevestigd, dus ik was heel benieuwd hoe ze de winkel konden omtoveren tot een totaal nieuw concept. Maar ondanks dat de winkel een stuk groter is dan onze oude winkel, straalt het nog steeds het ‘Costes’ gevoel uit! Elke keer als ik om mij heen kijk, kan ik alleen maar denken: wauw, wat mooi’’.

180423_OpeningDenHaagHaarlem_post_07

Enough talking for now, take a look at the pictures and see for yourself!

 

You Might Also Like

[fbcomments]