Costes Fashion

Pairing perfection

By 25 April 2018 Fashion

180416_Match_post_02

Chic, comfortabel en gecoördineerd. Matching sets zijn dé trend van dit seizoen. Van poederig velvet met een subtiele rib tot all-over florals waar niemand omheen kan. Match de Rib Velvet Cami met de Rib Velvet Trousers voor een zachte, zomerse uitstraling. Elegantie is nog nooit zo makkelijk geweest met deze throw-on-and-go combinaties. Draag de sets met sneakers voor een sporty finish, of ga voor stijlvolle sandalen en creëer een 24/7 look.

180416_Match_post_04

Een vrolijke flower print kan ook in deze trend niet ontbreken. In de Floral Print Blazer en Wide Leg Trousers maak je een onvergetelijke entree en ben je on top of summer. De items kun je natuurlijk ook los van elkaar stylen voor een subtiele statement look.

180416_Match_post_05

 

In de Stripe Cami en de Stripe Trousers ben je zowel office appropriate als party-proof. Met deze minimalistische set kun je alle kanten op. Het zwartwit gestreepte pak geeft je look een rustige uitstraling, maar behoudt dankzij het soepelvallende materiaal de zomerse feel. Style de set met sneakers voor een coole streetstyle look of zet in op city stroll met een stel trendy loafers.

You Might Also Like

[fbcomments]