Costes Fashion

Red & Pink

By 5 April 2018 Fashion

Sensueel, feminine en toch uiterst krachtig? Think red and pink! Deze warme en romantische tinten komen samen tot een perfecte harmonie. Niet alleen heb je hiermee een on-trend combinatie te pakken, ook ben je gehuld in dé twee kleuren van dit moment. Let us inspire you!

180330_Red&Pink_post_02

Zo maak je met een rode rok van kunstleer en een gestreepte, ribgebreide tee een casual chic outfit met een retro touch. Ideaal voor vrijwel iedere situatie: van een drukke kantoordag door tot een drankje in de stad. Jouw 24/7 lifestyle wordt geaccentueerd door dit ensemble, waarmee je jouw uitstraling een zelfverzekerde boost geeft!180330_Red&Pink_post_03Een groot voordeel van de kleuren rood en roze is dat deze feilloos combineren met andere zwarte en witte staples uit jouw garderobe. Met witte items geef je het geheel een zachtere touch terwijl je met zwart juist sterke, scherpe contrasten kunt neerzetten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

180330_Red&Pink_post_04Terwijl rood de kleur van de liefde en sensualiteit is, geeft roze juist een flirty feel. Dit gevoel kun je accentueren door een roze top met geplisseerde flare sleeves te dragen met daaronder een paar passionate, oranjerode sandal heels. Zo creëer je een feminine outfit waarmee je iedereen omver kunt blazen. Get ready for these lovely colours!

 

You Might Also Like

[fbcomments]