Costes Fashion

Swim season!

By 12 April 2018 Fashion

Onze nieuwe beachwear collectie is precies wat je op dit moment nodig hebt! Een teken dat zonovergoten dagen in het verschiet liggen terwijl we de kou van de afgelopen winter proberen te vergeten. Bereid je voor op uiteenlopende key pieces die zijn uitgevoerd in dé swimwear trends, perfect om de show mee stelen. Of je nu op het strand zont of een poolside sessie hebt. Get ready to take a plunge!180411_Swimwear_post_02Een aangenaam alternatief voor een bikini is het badpak met all-over leopard print. Door de uitgesneden zijkanten wordt jouw silhouet subtiel geaccentueerd en met de statement print zorg je voor een modieus geheel. Het badpak is perfect voor wat me-time aan het zwembad, maar is daarnaast ook gemakkelijk te combineren voor een ensemble waarmee je over de boulevard kunt struinen.
180411_Swimwear_post_03Simplicity is key dit seizoen! Dat is geen lastige opgave met de knot bikini top en de knot bikini bottom. Deze twee bijpassende swimwear items zijn uitgevoerd in een unikleur wat zorgt voor een rustig geheel. Het extraatje vind je terug in de geplooide details, waardoor dit niet je average bikini is. Daarnaast kun je deze bikini gemakkelijk combineren met items uit je garderobe voor wanneer je even niet op het strand ligt!
180411_Swimwear_post_04Ga voor een rijke uitstraling met een velvet bikini top en een velvet bikini bottom. De trend rondom deze superzachte stof zagen we natuurlijk al langer, maar dit jaar komt dit luxueuze materiaal ook tevoorschijn in onze beachwear collectie! Het diepe blauw doet denken aan de bodem van de oceaan en zorgt instantly voor een fenomenale beach look.
180411_Swimwear_post_05Terug van weggeweest: de slangenprint! Deze animal inspired snake bikini top en snake bikini bottom geven een Bohemian gevoel en zorgen voor een on-trend look. Het grote voordeel van deze bikinitop is dat de soft cups uitneembaar zijn. Zo kun je de top precies op de manier dragen die voor jou het prettigst aanvoelt. Neem een verfrissende duik of wees een showstopper terwijl je in de zon flaneert!

Benieuwd naar de gehele swim collectie?
Shop Beachwear >

You Might Also Like

[fbcomments]