Costes Fashion

Team Costes: meet Chrissy

By 30 April 2018 Costes HQ, People behind the brand

Meet team Costes! In deze rubriek zetten we iemand uit team Costes in de spotlights. Benieuwd hoe het is om bij Costes te werken? Let’s meet Chrissy.

Wie? Chrissy Adegeest Leeftijd? 26 jaar Carrière? Visual Merchandiser bij Costes Rotterdam Woont? In Berkel en Rodenrijs in mijn droomhuis, een dijkwoning uit 1900. Favoriete hotspot? Muller&Co, een wijnbar in Berkel & Rodenrijs, met een gezellige tuin waar je heerlijk kunt genieten van een zwoele zomeravond. Bucketlist? Zwemmen met haaien (niet dat ik dat durf, maar het idee is natuurlijk geweldig?  en nog verre reizen maken richting Azië, Australië en Canada. Favoriete Costes item? Ik ben gek op alles met een panterprintje in combinatie met allerlei kleuren.

Wat is jouw functie bij Costes?
Visual Merchandiser.

Wat doe je dan precies?

Kort gezegd ben ik samen met de Shopmanager verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel.  Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor een mooi uitziende etalage die voorbijgangers triggert om een kijkje te komen nemen in de winkel. Daarnaast zorg ik dat alle figuren in de winkel een leuke, inspirerende set aan hebben en dat ik (nieuwe) kleding op thema in de wanden hang.

Wat is het eerste dat je doet op het werk?

Het eerste dat ik doe is thee- en koffiezetten voor mijn lieftallige collega’s. Onder het genot van een warm bakkie koffie of thee bespreken we wat er die dag op de planning staat, welke artikelen we nieuw binnen hebben gekregen en we praten elkaar bij over onze favo tv-programma’s.

Hoe ziet je team eruit?

Stuk voor stuk ongelofelijke knapperds, die het belangrijk vinden dat er een gezellige sfeer hangt in het team. Ondanks dat ik in mijn functie veel zelfstandig doe, staan ze altijd voor mij klaar om me te helpen en andersom.

Waar ben je het meest trots op in jouw werk bij Costes?

De sets die ik verzin voor de instore figuren. Ik kan daar mijn ‘creatieve ei’ in kwijt. Ik krijg dan ook echt een energy boost als klanten mijn verzonnen sets gaan passen en kopen.

 Wat maakt werken bij Costes zo leuk?

Op nummer één de té leuke collectie! Het is elke dag weer spannend wat er voor leuks binnen gaat komen. Echter wel iets minder leuk voor mijn portemonnee. Maar ach, dat neem ik voor lief. Op nummer twee de leuke, lieve, gezellige meisjes waarmee ik elke dag mag werken, maar ook lief en leed mee deel. En tenslotte de openingen van nieuwe winkels. Het is leuk om je collega’s uit andere filialen te zien en samen te kunnen werken, elkaar te kunnen inspireren en motiveren voor een top resultaat.

180423_Chrissy_post_02

Fijne Instagram kanalen om te volgen?

Op het moment volg ik 1015 mensen op Instagram. Voornamelijk interieurs, bloggers, mensen die ik inspirerend vind en natuurlijk mijn vrienden en vriendinnen.

Wat zijn dé trends voor komend seizoen?

Felle printen, wijde broeken, heuptasjes, bloemen prints en last but not least panterprintjes.

Wat is jouw OOTD?

Mijn favoriete OOTD van het moment is de roze plissé rok van Rebel met daarboven de mesh top panterprint van Studio. Om mijn look af te maken draag ik mijn dr. Martens eronder.

Wat zijn je hobby’s?

Drankjes doen met mijn vriendinnen en vrienden. Daarnaast ben ik een verjongde oma die in de winter sjaals breidt. Ik vind het namelijk leuk om dingen zelf te maken, schilderen, werken in de tuin of te koken.

Wat zijn je favoriete festivals?

Ik ben niet een die hard festivalganger, maar ik ben wel op festivals zoals Tomorrowland & Senstation White geweest. Hele toffe ervaring, maar ik word toch gelukkiger van een terrasje pakken of een een gezellig avondje in een bar.

Wat zijn de voordelen van jouw Functie? 

In mijn functie heb ik de luxe dat ik van maandag tot en met vrijdag werk. Voor mijn werkzaamheden is het in het weekend veel te druk. Ik zou het winkelend publiek alleen maar in de weg lopen als ik kleding zou gaan verhangen of figuren in hun blote billen zou laten staan, haha.

Wil jij ook Visual Merchandiser bij Costes worden? Check hier onze vacatures en join team Costes! 

You Might Also Like

[fbcomments]