Costes Fashion

A night in the city

By 9 May 2018 Editorial, Fashion

Het getaway seizoen is weer geopend! Grote kans dat jij een zomerse stedentrip op de planning hebt staan waar je alleen handbagage mee naar toeneemt. Juist voor deze korte tripjes is het fijn om je kleine trolley te vullen met day-to-night looks. Want zwoele zomeravonden in Mediterraanse oorden vragen om een outfit die tot diep in de nacht on point is.

Bereid je voor op een lange zomeravond waarbij je laat -en lang- gaat tafelen. In Zuid-Europa ga je vaak niet voor 21:00 aan tafel en geniet je de hele avond van heerlijke (kleine) gerechten. Gecombineerd met een lokale wijn is er niets beter dan uitgebreid dineren in de buitenlucht. In een zomerse look met the perfect skirt of een elegante jurk kun je na een dag hotspots-spotten zo aanschuiven.

180508_CityNights_post_02

Na het eten is het fijn om door de levendige straatjes te slenteren. Zit je dicht bij de kust, dan is een layered look jouw beste optie. Zeker vroeg in het seizoen. Zelfs na een hete dag kan er tegen middernacht wel eens een fris zeebriesje voorbijkomen, waardoor het fijn is om een jasje aan je look toe te voegen. Ga voor de tijdloze leather look jacket en je outfit is nog steeds on point.180508_CityNights_post_03Natuurlijk kun je in een bruisende stad het uitgaansleven niet overslaan en dus is het na middernacht tijd voor een cocktail bij een hippe club of bar. Daarna is het time to hit the dancefloor! Of het nu een swingende salsa party of een feestje met booming beats is, switch je comfortabele stappers voor een paar killer heels, loos je layers en dance the night away!

180508_CityNights_post_04Welke looks pak jij in? Get your favourites!

You Might Also Like

[fbcomments]