Costes Fashion

Blue Hues

By 30 May 2018 Fashion

Breezy does it. Er gaat niets boven een summer-proof garderobe vol frisse blauwtinten. Kobalt, aqua, pastel, bleached of used, the sky is the limit. Combineer jouw favoriete denim met crisp katoen voor een ultiem, zomers ensemble. De Raw Edge Denim Skirt geeft jouw look net dat extra beetje cool & casual. Scoor een Embro Denim Jacket voor de zwoele zomeravonden of ga voor de Boxy Tencel Blouse en tuck deze nonchalant in je witte denim met broderie accenten.

180524_BlueHues_post_02

Met denim creëer je binnen no-time een 24/7 look, zonder dat je er al te gestyled uitziet. Een veel gespotte trend deze zomer is raffia. Tassen, sandalen en accessoires geven je outfit een zomerse vibe. Waan je aan de Côte d’Azur en ga voor een all-blue look, of combineer bleached denim met wit voor de ultieme zomervibe. Wij zeggen denim for days!180524_BlueHues_post_03

You Might Also Like

[fbcomments]