Costes Fashion

Heavy petal

By 14 May 2018 Fashion

Wall flower of wild flower, deze trend kun je niet aan je voorbij laten gaan. De zomer staat bol van de vrolijke bloemenprints en floral accenten. Shades of summer binnen dit thema zijn groen en geel, dé popkleuren in je garderobe. Vind je de kleuren te opvallend voor een total look? Combineer de fleurige eyecatcher dan met denim, een rok of stijlvolle pantalon.

180507_InFullBloom_post_02

Soepelvallende materialen met all-over flower power geven je een instant summer-proof look. Ga voor een luchtige cami top in een frisse kleurencombinatie en combineer deze met een denim short. Zo creëer je de ultieme look voor een stroll around the city. Accentueer je summer glow en style af met goudkleurige accessoires.

180507_InFullBloom_post_03

 

Niet into lieflijke bloemen? Ga voor een stoer silhouet en tuck je luchtige blouse in een light wash skinny of mom jeans. Denim geeft je look de perfecte, casual finish. Wil je meer, ga dan voor de blazer en bijpassende pantalon met all-over bloemenprint en style deze af met een sporty sneaker. Maak een statement & ga voor fierce in floral.

 

180507_InFullBloom_post_04

You Might Also Like

[fbcomments]