Costes Fashion

Make a statement

By 3 May 2018 Fashion

Text tees are here to stay! Onze nieuwste T-shirtlijn is gemaakt om een duidelijk statement te maken. Niet alleen is dit een hele fijne trend die we graag terugzien in het straatbeeld, ook kun je zo op een subtiele wijze jouw outfit een bold accent geven. Time to stand out from the crowd!180430_StatementTees_post_02It’s all about female power! Dat is iets waar je niet omheen kunt bij deze witte text tee. Dit ontwerp vindt haar herstory in de jaren ’70, een van de periodes waarin vrouwen opkwamen voor gelijke rechten. Anno 2018 zijn statement tees een hele toegankelijke tool om te laten zien waar jij voor staat. 180430_StatementTees_post_03Iedereen is uniek, en ook dat maakt jou uniek! Deze text tee met een bloemenprint is iets subtieler dan het female power T-shirt. Desalniettemin kun je deze tee feilloos combineren met alle floral prints die helemaal happening zijn op dit moment! Styling tip: deze floral trackpants.

 

180430_StatementTees_post_04Daarnaast zijn er talloze slogan tees in onze collectie waarmee jij jouw identiteit kunt laten zien. Uit al deze items hebben wij onze favorieten geselecteerd om verschillende redenen.

Zo kun je met de spicy text tee een pittige look neerzetten die alle temperaturen doet stijgen. De slogan tee met een Franse leus is precies zoals deze is. Een bijkomend voordeel is dat de rode tekst een sterk contrast maakt, ideaal om te combineren met jouw favo denim items! We blijven in Franse sferen met de Paris text tee, een aangename toevoeging door de kleurstelling die erg retro chic oogt, terwijl de manier van borduren voor een nonchalante, casual outfit zorgt. Om het rijtje af te sluiten zie je op rechts de stoere sequins tee. It belongs to no one, but it could belong to you though!

We hebben meer dan 50 texty charmers, find your favourites!
Shop all tees > 

You Might Also Like

[fbcomments]