Costes Fashion

Meet the team: Costes Deventer

By 8 May 2018 People behind the brand
costes deventer

Meet team Costes! In deze rubriek zetten we een Costes team in de spotlights. Benieuwd hoe het is om bij Costes te werken? Let’s meet team Deventer.

Uit hoeveel personen bestaat jullie team?
Ons team bestaat op dit moment uit vijftien gezellige collega’s.

Hoe ziet jullie team eruit?
Kor is onze shopmanager en aan zijn zijde staat onze Assistant Shopmanager Talitha. Onze Floormanagers, Sjors en Yolien, zorgen dat alles op hun afdeling goed verloopt en sturen de Verkoopmedewerkers aan. We hebben in totaal drie fulltime Verkoopmedewerkers en één Visual Merchandiser! Verder hebben maar liefst zeven Weekendhulpen in dienst.

image007

Wat maakt jullie team zo leuk?

Costes Deventer is nu iets langer dan een jaar open. Veel collega’s die toentertijd bij ons zijn begonnen, werken er nog steeds. Want hoe cliché het ook klinkt, we zijn ondertussen een echte vriendengroep geworden, die na een zaterdag knallen en hard werken de stad in gaan om een drankje te doen met elkaar.
Daarnaast proberen we dat iedereen zichzelf uit blijft dagen om verder te ontwikkelen. Zo zijn er bij ons binnen een jaar al twee collega’s doorgegroeid naar een Floormanager functie.

image008

Hoe motiveer je jouw team en hoe motiveren ze elkaar?
Buiten de gezelligheid en borrels om hebben wij iedere dag de ‘outfit of de day’. Bij de dagstart kijken we wie de meest fashionable set aan heeft en die krijgt die dag de koperen button! Verder is er binnen ons team altijd een heuse strijd gaande voor de verkoper van de maand. De collega die het hoogste bonbedrag binnen weet te halen wordt vereeuwigd op de wall of fame! En of dat nog niet genoeg is, win je hier ook nog eens een fles Jip en Janneke champagne mee.image009

Ik wil ook werken bij team Deventer, hebben jullie nog tips?
Om bij Costes te willen werken moet je passie voor mode hebben, zodat jij op de hoogte bent van de laatste trends. Houd je CV simpel en duidelijk en plaats er een mooie foto van jezelf bij. Let op:  Geen foto met een snapchat filter. Als jij houdt van gezelligheid, mode en niet vies bent van hard werken dan zal je zeker binnen ons team passen!

Ook onderdeel worden van team Costes? Bekijk hier alle vacatures!

 

You Might Also Like

[fbcomments]