Costes Fashion

Coastal elegance

By 27 June 2018 Fashion

Summer is here en we zijn klaar om onze trolley te pakken en in het vliegtuig richting de Mediterraanse kust te stappen. Flaneren doe je daar natuurlijk in stijl. Welke coastal essentials neem jij mee?

Mixen met prints en kleuren is de trick dit seizoen. De leopard trend zet door en leent zich perfect voor een zomerse mix up met flowerprints in fijne kleuren, zoals okergeel, kobaltblauw en roze. Ook accessoires zijn essentieel voor een stunning vacay look, zo geef je elke dag net weer een andere draai aan jouw ensemble. Statement oorbellen in matching colours, een on-trend zonnebril en een felgekleurde handtas zijn de finishing touch voor elke look.

Layer up zodat je elk moment klaar bent om in bikini of swimsuit te relaxen aan het strand: voeten in het zand, drankje in de hand. Genieten maar!

180626_Castelli_post_02

You Might Also Like

[fbcomments]